Dirk Hoogland winnaar Rapidtoernooi SV Nieuwerkerk 2015

Nieuwerkerk aan den IJssel, zaterdag 30 mei 2015

Op zaterdag 30 mei vond in het Kerkelijk Centrum, J.A. Beijerinkstraat 53 het Jaarlijkse Rapidtoernooi plaats. Er werd in een grote groep gespeeld, maar onderverdeeld in rating groepen A,B en C. Zoals gezegd was het Dirk Hoogland (6 uit 7) die met de eerste prijs aan de haal ging in groep A. Tweede werd Jan Evengroen, derde Lendert van den Ouden, beiden met 5,5 punt. In groep B was Henk Greevenbosch met 4,5 punt eerste gevolgd door Leo van de Haven en Jasper Valstar, ook ieder met 4,5 punt, maar met een paar weerstandspunten minder. In groep C was Ab Scheel eerste met 4 uit 7, tweede werd Karel den Boer met 3,5 punt en derde Henk Stam met 3 punten. Maar net als voorgaande edities waren er prijzen voor alle deelnemers, dus iedereen ging gelukkig naar huis. Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.