16e Rapidtoernooi SV Moira-Domtoren Utrecht

Beste schaker,

Op zondag 28 juni organiseert SV Moira-Domtoren uit Utrecht voor de 16e keer een rapidtoernooi. We hopen wederom op een gezellig en spannend toernooi met een sterke en brede bezetting. Voor catering wordt gezorgd. Om het einde van het schaakseizoen 2014-2015 te vieren, worden er rond theetijd aan de bar gratis borrelhapjes geserveerd. Bij mooi weer kan desgewenst ook geschaakt worden in de binnentuin.

NB: omdat het toernooi (vooralsnog eenmalig) plaatsvindt op zondag, beginnen we een uurtje later dan normaal: de eerste ronde begint om 11 uur. We verzoeken de deelnemers om uiterlijk 10.30 aanwezig te zijn. Uitgebreide info vind je in de bijlage of onze website www.moira-domtoren.nl. Zie flyer (pdf)

Voor het overige is er niet aan de formule gesleuteld: zoals altijd zal worden gespeeld in 3 groepen en zijn er in elke groep leuke geldprijzen te verdienen. Speelzaal is Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht.

Aanmelden kan door dit mailtje te beantwoorden of evt. telefonisch op 030-2540164. Op de dag zelf is de wedstrijdleiding te bereiken op 06-45041878.

Een tijdige aanmelding wordt zeer op prijs gesteld!

NB: het max. aantal deelnemers is dit keer ca. 110!

Met vriendelijke groet,

Tjerk Hacquebord

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.