5e Science Park Schaaktoernooi wordt zeker niet het laatste toernooi!

Van 11 tot en met 19 juli vindt in Sporthal Universum het 5e Science Park Schaaktoernooi plaats. De organisatie is verheugd om mede te delen dat er ook de komende jaren geschaakt kan worden op het Science Park. Nu de economie weer wat aantrekt, zal tevens gezocht worden naar financiële mogelijkheden om – net als in de beginjaren – weer enkele grootmeesters uit te nodigen. De organisatie ziet het toernooi bij uitstek als een mogelijkheid om zowel topsport als breedtesport te promoten. Dat blijft ook in de toekomst het uitgangspunt.

Toernooidirecteur Aart Strik is tevreden over de ontwikkelingen. “Het is natuurlijk fijn als je nu al weet dat er ook volgend jaar weer een toernooi is. Dat werkt prettiger,” aldus Strik. “Ik ben nog in gesprek met enkele buitenlandse GM’s, dus wellicht kunnen we nog een sterke speler aan het veld toevoegen.”

Het vorig jaar gestarte experiment van doordeweekse vierkampen en weekendvierkampen is succesvol gebleken, en zal in 2015 worden herhaald. Inschrijving is tot de start van het toernooi mogelijk. Zie deze link, met daarop veel nuttige informatie: www.amsterdamchess.com

1 Reactie

  1. Avatar
    Kees Schrijvers 14 juni 2015

    SPA Amsterdam is toegevoegd aan het pulldown-menu "Toernooien".

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.