Fotoverslag derde ronde HSG Open 2015

Een prachtig schaaktoernooi in een mooie locatie!

Hilversum, zaterdag 20 juni 2015

10 jaar HSG Open thema "Damesschaak": ChessQueens en andere dames op het HSG Open 2015. Op zaterdag 20 juni was Nederlands kampioene en ChessQueen Anne Haast toernooicoach op het HSG Open. Anne analyseerde de gespeelde partijen op voortreffelijke wijze, en niet op een demonstratiebord, maar gewoon aan tafel een op een. Voorwaar een bijzondere actie, chapeau Anne! Aan het toernooi nemen 5 Grootmeesters deel: Benjamin Bok, Levente Vajda, Vyacheslav Ikonnikov, Namig Guliyeven en Zhaoqin Peng. 1 Woman Grootmeester: Bianca de Jong-Muhren, 4 International Meesters: Jan-Willem de Jong, Yochanan Afek, Lars Ootes en Tea Lanchava. Daarnaast nog 8 Fide Meesters. Voorwaar een sterk veld, waarvan Benjamin Bok de hoogst gerate is met 2561 ratingpunten. Zondag weten wie de winnaar zal zijn! Lees meer…….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.