Basisschoolkampioenschap van de Krimpenerwaard

Meester Jan Sijbesma legt de regels nog een keer uit!

Schoonhoven, zaterdag 27 juni 2015

Organisator AndrĂ© Ouwerkerk zette zijn hele gezin in om bij het basisschool kampioenschap te assisteren: echtgenote Barbera als gastvrouw, zoon Koen als indelingsdeskundige, dochter Lieke verzorgde de inwendige mens, zoon Matijn hield de stand bij in de groep 1 t/m 7 en als laatste zoontje Bram speelde zelf mee in het Kampioenschap. AndrĂ© was niet alleen organisator, maar gaf ook nog een schaakclinic gedurende anderhalf uur. Leuk om een hecht gezin zo aan het werk te zien Chapeau! Daarnaast was meester Jan Sijbesma aanwezig voor de regeltjes en de kinderen op de goede plaats te zetten tijdens iedere ronde. Ik mag natuurlijk Ting Ting Lu niet vergeten die vanaf 13.00 uur een simultaan gaf, ik kon daar niet bij zijn, moest naar Rotterdam om daar de finale van het RSB Grand Prix te fotograferen. Buiten de locatie waren er nog verschillende sponsoren die in natura een bijdrage leverden: Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.