RSB Grand Prix finale

Voorzitter Stanley Brabers opent het toernooi, met op de achtergrond Hans Böhm en RSB voorzitter Angelo Ayala

Rotterdam IJsselmonde, zaterdag 27 juni 2015

SV IJsselmonde was voor de finale ronde de gastheer. Met enige vertraging opende voorzitter Stanley Brabers het toernooi, bijgestaan de Hans Böhm, al jaren een ambassadeur van de schaaksport. Böhm gaf tevens een clinic voor ouders over kinderen aan het sporten in het algemeen en voor schaakkinderen in het bijzonder, die druk bezocht werd. Daarna gaf hij ook een simultaan, waar ik helaas -door andere verplichtingen- niet bij kon zijn. SV IJsselmonde had flink uitgepakt met de organisatie, naast de indelingsdeskundige Philip Westerduin was er voor iedere groep een tafelleider, elf in het totaal. De vrijwilligers aan de bar hadden het druk met het klaarmaken van de tosties enz. en de drankjes. Raindropchess in de persoon van Adri Hellfrich was aanwezig met zijn uitgebreide stand. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.