Fotoverslag Navo Schaak Kampioenschap 2015

Speellocatie: Marine Etablissement Amsterdam (MEA) Kazerne met op de voorgrond de replica van het VOC-schip

Door onvoorziene omstandigheden kon ik niet aanwezig zijn, maar van de organisatie kreeg ik de foto’s toegestuurd waarvoor dank. Er werd gespeeld in teamverband, maar ook individueel.

Aan het kampioenschap voor Nederland speelden mee: Gert-Jan Ludden 5 uit 7, Erik Kruit 4,5 uit 7, Harm Theo Wagenaar 4 uit 7, Jan Cheung 3,5 uit 7, Diederick Casteleijn 3,5 uit 7, Nicolaas Pos 3,5 uit 7, Hendrik Steffers 3 uit 4!, Jan Smit 2,5 uit 7 en Tonnie van den Heuvel 2 uit 7.

Johan Engelen was de teamcaptain, Jos Pots internationaal arbiter, Jos is tevens KNSB arbiter en was bij Messemaker wedstrijdleider in de laatste KNSB ronde. Nederland is vierde geworden in het landenklassement. Lees meer……

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.