Opening Haags Schaakhuis

Deze maand opent het Haags Schaakhuis de deuren op de Paviljoensgracht in Den Haag. In het Haags Schaakhuis is iedereen van harte welkom om te komen schaken. Er wordt vrijwel iedere avond Westers, Japans (Shogi) en Chinees (Xiangqi) schaak gespeeld.

Het Haags Schaakhuis wordt gerund door echte schaakliefhebbers. Zij zijn je gastheer en organiseren toernooien trainingen en demonstraties. Er worden jaarlijks grote schaakevenementen georganiseerd zoals doorgeefschaak, Schaak 960 en een snelschaaktoernooi.

Het Haags Schaakhuis is geen concurrent van bestaande schaakverenigingen maar gaat juist de samenwerking aan om de schaaksport in de regio nog meer te promoten.

|n het Haags Schaakhuis speelt Shogiclub Tokin. Shogiclub Tokin is de eerste Shogiclub in Nederland en telt al meer dan 15 leden. Al hoewel Shogi altijd gespeeld kan worden in het schaakhuis is vrijdagavond de vaste clubavond voor de leden van Shogiclub Tokin.

Wil je meer weten over het Haags Schaakhuis of over Shogiclub Tokin kijk dan op de website: www.haagsschaakhuis.nl

Of wil je een keer komen schaken dan ben je van harte welkom op de Paviljoensgracht 33 in Den Haag. Het Haags Schaakhuis is gevestigd in Buurthuis de Sprong

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.