Ongelukkige nederlaag Dubbelschaak bij debuut in 2de klasse KNSB tegen HMC

De externe competitie is weer begonnen en dit was voor Dubbelschaak toch wel een bijzonder moment. Vorig seizoen zijn we namelijk voor het eerst in de historie gepromoveerd naar de 2de klasse KNSB! Zoals gebruikelijk kwamen we niet zeer sterk uit de startblokken bij aanvang van het nieuwe seizoen. Nu hadden we de pech dat na een 3,5-1,5 voorsprong er zelfs niet 1 halfje meer geïncasseerd werd.

Hiermee verlieten we De Biechten, het onderkomen van HMC, toch met een wat teleurstellende nederlaag. Het 2de team van HMC, waar we tegen mochten aantreden, bestond voor een groot gedeelte uit spelers van het "oude HMC 3". En die kenden we nog maar al te goed, want daar speelden we 2 jaar geleden nog tegen. Door verzwakkingen die er bij HMC zijn opgetreden en juist een versterking bij Dubbelschaak, waren we voor deze ontmoeting zelfs de favoriet! Maar zoals gezegd konden we dit niet waar maken. Laten we maar eens kijken wat er gebeurde.

Voor het volledige verslag met veel foto’s en partijen klik hier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.