Verrassende uitslagen in de Promotieklasse NOSBO

De eerste ronde van de promotieklasse gaf weinig grote uitslagen te zien. Betekent dit dat de verschillen niet groot zijn? Het feit dat de twee sterkste teams direkt tegen elkaar moesten geeft een wat vertekend beeld. We kunnen echter wel van een aantal verrassende uitslagen spreken.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.