Vriendschappelijke interland Australië – Nederland

De vriendschappelijke interland Australië – Nederland zal volgende week officieel starten. Op het hoogste bord 1 zien we, verrassend, ons nieuwe lid Jan-Willem de Jong! Hij is al Internationaal Meester, maar dan bij de FIDE en (nog) niet bij de ICCF!

Op bord 2 Nederlands kampioen IM Gert Legemaat en op bord 3 SIM Louk Tazelaar.

In totaal zijn er 40 borden en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Australië is met twee Senior International Masters (SIM) op de hoogste borden ook goed voor de dag gekomen.

Alle uitslagen en partijen zullen live te volgen zijn op de ICCF webserver.

De Nederlandse Bond van Correspondentieschakers organiseert regelmatig vriendschappelijke interlands. Hieraan mogen alle leden van de NBC kosteloos meedoen. Het lidmaatschap van de NBC is niet duur, meestal €20 per jaar. Klik hier voor een volledig overzicht van de tarieven. Schakers met een FIDE titel IM of IGM zijn zelfs vrijgesteld van het betalen van contributie.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.