Vriendschappelijke interland Noorwegen – Nederland

De vriendschappelijke interland Noorwegen – Nederland zal over twee weken op 18 januari officieel starten. Onze topborden worden bezet door IM Twan Burg, IM Ronald Ritsema en SIM Louk Tazelaar.

In totaal zijn er 26 dubbele borden en dus 52 partijen die tegelijkertijd worden gespeeld. Noorwegen is met één Grand Master, twee Senior International Masters en drie International Masters verschenen! We zullen het zwaar krijgen.

Alle uitslagen en partijen zullen live te volgen zijn op de ICCF webserver.

De Nederlandse Bond van Correspondentieschakers organiseert regelmatig vriendschappelijke interlands. Hieraan mogen alle leden van de NBC kosteloos meedoen. Het lidmaatschap van de NBC is niet duur, meestal €20 per jaar. Klik hier voor een volledig overzicht van de tarieven. Schakers met een FIDE titel IM of IGM zijn zelfs vrijgesteld van het betalen van contributie.

Zie ook: Australië – Nederland

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.