Benjamin Bok in 76e Noteboomtoernooi

Naast de grootmeesters melden zich inmiddels ook vele full-time en semi-amateurs, waardoor het nu hard gaat met de inschrijvingen. Gelukkig maar, want meer zielen zorgen nou eenmaal voor meer vreugde. We zijn blij met de return of a legend, die dit jaar speciaal voor dit toernooi het vliegtuig uit Moskou zal nemen. Het is daarbij allerminst zeker of hij, Oleg Korneev, de hoofdprijs mee terug zal nemen, want serieuze concurrentie zal hij ondervinden van Nederlands toptalent Benjamin Bok. Daaronder staat een legertje LSG-IM’s te trappelen om het hen beiden lastig te maken. Ongetwijfeld zullen we in de komende dagen en weken nog enkele sterke IM’s en GM’s zien verschijnen, wie weet blijft er nog iemand een weekje ‘hangen’ na Wijk aan Zee… voor meer informatie over het toernooi en om je aan te melden, ga naar www.lsg-leiden.nl/noteboom. Voor nu veel plezier in / met Wijk aan Zee, en voor straks, welkom bij het 76e Noteboomtoernooi. Samen al 154 edities, pure schaaktraditie in Nederland!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.