Senioren Schaaktoernooi 2016

Het 44e Seniorenschaaktoernooi zal worden gehouden van zondag 17 juli c.q. dinsdag 19 juli 2016 tot en met zaterdag 23 juli 2016.

Het toernooi zal worden gespeeld in het Zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77, 6951 CN Dieren
telefoon 0313 – 415000

Er hebben nu 124 deelnemers ingeschreven. Dit is het maximum aantal deelnemers dat we kunnen plaatsen. De inschrijving is daarom nu gesloten. Vanaf dit moment kan er niet meer worden ingeschreven.

Spelers die alsnog willen deelnemen worden op een wachtlijst geplaatst en ontvangen zo spoedig mogelijk bericht als ze alsnog kunnen meespelen. Na 43 mooie jaren in Oosterbeek moeten we met het toernooi gaan verhuizen. Het Hotel De Bilderberg is helaas niet meer in de gelegenheid om ons toernooi te ontvangen. We moeten dan ook afscheid nemen van de de naam Bilderbergtoernooi en we gaan verder met de naam Seniorentoernooi.

We zijn blij dat we ons toernooi kunnen houden in een nieuwe locatie in Dieren. Het Zalencentrum Theothorne is al vele jaren bekend bij de deelnemers aan de Bondswedstrijden en het ONK.

 

De uitnodigingsbrieven voor het toernooi zullen door omstandigheden zo spoedig mogelijk aan de oud-deelnemers worden verstuurd.. Dit jaar zullen de oud-deelnemers van wie wij het email adres kennen de uitnodiging per email ontvangen. De oud-deelnemers van wie wij het email adres niet kennen zullen als vanouds de uitnodiging per post ontvangen. Er zal dit jaar geen aanbieding zijn van een hotel. Deelnemers die in of in de omgeving van Dieren willen verblijven moeten zelf voor onderdak zorgen. De brieven en een overzicht van een aantal hotels kun u hier vinden.

Het maximale aantal deelnemers zal dit jaar ongeveer 125 zijn.Van dit aantal zijn ten minste 20 plaatsen gereserveerd voor het Veteranen- en Seniorenkampioenschap.

U kunt zich ook opgeven met behulp van een webformulier. De toelichting op het gebruik van het formulier kunt daar ook vinden.

Na 1 mei 2016 zullen we een voorlopige deelnemerslijst publiceren. De voorlopige deelnemerslijst kunt U hier vinden. Als uw naam op deze lijst staat vermeld betekent dit dat uw aanmelding is geaccepteerd en dat u deelneemt aan het toernooi.

website:  www.seniorentoernooi.nl
email: info@seniorentoernooi.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.