Laatste info SPAchess voor deelnemers: wegwerkzaamheden en aanmelding

  • Wegwerkzaamheden Middenweg
  • Aanmelding tussen 11.00 en 13.00 uur
  • Inschrijfgeld: er is op het Science Park geen geldautomaat aanwezig.

Beste deelnemer aan het SPAchess schaaktoernooi,

Wat leuk dat u meedoet aan het 6e Amsterdam Science Park Schaaktoernooi!

De deelnemerslijst is te vinden op: www.amsterdamchess.com/nl/deelnemers-groep-a

Controleer vooral nog even of u daar correct staat vermeld.

Aanmelden
Het is belangrijk om zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur aanwezig te zijn bij de registratie in het café-restaurant De Oerknal van sportcentrum Universum. Dat is op de begane grond. Zaterdag om 14:00 uur beginnen we met de eerste ronde van de A-, B-, C- en D-groepen. Om een correcte en snelle indeling te maken, is het noodzakelijk om voor 13.00 uur te weten of u ook daadwerkelijk komt. Lukt het niet om voor 13.00 uur bij de registratie aanwezig te zijn, bevestig dan zaterdag voor 13. 00 uur uw registratie via: info@amsterdamchess.com / 06 – 244 77 636 (telefoon bij voorkeur per sms)

Als u pas in de tweede of derde ronde aan het toernooi begint, dan willen we graag een dag van tevoren uiterlijk 18.00 uur een bevestiging van uw aanwezigheid.

Wegwerkzaamheden:
Tijdens het toernooi werkt de GVB aan de trambaan op de Middenweg tussen de Kruislaan en het Voorlandpad. Daarom is afslag S113 vanaf de A10 niet bruikbaar, in plaats daarvan kunt u S112 nemen.  Er wordt een omleiding aangegeven met de letter K. Voor de rotonde Gooiseweg is de route wellicht onduidelijk, maar u moet de  rotonde driekwart nemen en dan de afslag richting Julianaplein/S111 nemen. Daar staat wel een duidelijke K overigens net als steeds op het vervolg. Op onze site staat een kaartje met de route en de rotonde. Vanuit het Noorden kunt u het best de afslag S114 nemen. Met fiets, trein of bus is het Science Park overigens zeer goed bereikbaar.
Indien u via Utrecht reist per trein, raadpleeg dan wel ns.nl vanwege werkzaamheden rond Utrecht.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld dient bij registratie te worden voldaan, bij voorkeur met gepast geld.
Let wel: op het Science Park is geen geldautomaat aanwezig.

Speelzaal: Sporthal Universum
Alle informatie over speellocatie Universum is te vinden op: amsterdamchess.com/nl/science-park-amsterdam
Op het Science Park geldt overal betaald parkeren, ook op de parkeerplaats tegenover de speelzaal. Op zaterdag is dat voor een gereduceerd tarief van €1,00 per uur, en op zondag is het vrij parkeren. Er wordt gespeeld in sporthal 1 op de derde verdieping, dus niet meer in zaal 2. In de speelzaal is een barretje aanwezig. Café De Oerknal biedt bovendien een ruim assortiment aan drankjes, broodjes en maaltijden. Het is niet toegestaan om glaswerk (vanuit de bar beneden noch van elders) naar de speelzaal te brengen.

Schakel uw elektronische apparaten uit
We vragen u om te letten op de nieuwe regels m.b.t. het bij zich hebben van elektronische apparaten, zoals in het toernooireglement staat beschreven: amsterdamchess.com/toernooireglement. We hebben geprobeerd om er iets hanteerbaars van te maken, maar daarvoor is ook uw medewerking noodzakelijk. Schakel al uw elektronische apparaten uit en berg ze goed op voor het begin van de partij.

Wij hebben er veel zin in. Laten we er met zijn allen een mooi toernooi van maken!

Tot zaterdag,
Aart Strik en Lennart Ootes
namens de toernooi-organisatie

info@amsterdamchess.com
06 – 244 77 636

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.