MuConsult nieuwe sponsor Schaakstad Apeldoorn

Het eerste team van Schaakstad Apeldoorn is afgelopen seizoen terug gepromoveerd naar de Meesterklasse en heeft met ingang van het komende seizoen een nieuwe hoofdsponsor: MuConsult. Het team zal aantreden onder de naam MuConsult Apeldoorn.

MuConsult vindt het belangrijk dat jonge talenten worden opgeleid en daarom is Schaakacademie Apeldoorn als partner betrokken in de samenwerking. eFXO, de sponsor die het eerste team afgelopen seizoen heeft bijgestaan in de strijd om promotie, blijft als partner betrokken bij de club.

GM Roeland Pruijssers speelt weer voor Apeldoorn. De basis van het team blijft ongewijzigd. In lijn met de filosofie van de club bestaat het team grotendeels uit spelers die zijn voortgekomen uit de eigen jeugd. Thomas Beerdsen is bezig aan een flinke opmars, sinds hij zijn schoolopleiding met succes heeft afgerond. Max Warmerdam, die afgelopen seizoen zijn debuut voor Apeldoorn opluisterde met een IM-norm, maakt wederom deel uit van het team.

De basis van het team bestaat uit elf spelers:

 1. GM Roeland Pruijssers (2483)
 2. FM Thomas Beerdsen (2424)
 3. IM Stefan Kuipers (2404)
 4. IM Alexander Kabatianski (2394)
 5. IM Merijn van Delft (2391)
 6. Nico Zwirs (2374)
 7. FM Max Warmerdam (2372)
 8. FM Sjef Rijnaarts (2364)
 9. FM Armen Hachijan (2324)
 10. FM Tim Lammens (2305)
 11. IM Arthur van de Oudeweetering (2292)

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.