Zaterdag 24 september: Denksportdag in Rotterdam

Schaakvereniging Erasmus werkt op zaterdag 24 september weer heel graag mee aan een succesvol verloop van de denksportdag, een uniek gebeuren in Rotterdam Noord. Er worden diverse denksporten gepresenteerd. SV Erasmus doet volop mee en heeft een eigen stand voor de schaaksport! De Chess Queens Tea Lanchava en Anne Haast komen ook. Je kunt meedoen aan een simultaan, of gewoon lekker even rapidschaken en rondkijken. Om zeker te zijn van een potje simultaan tegen een Chess Queen, geef je dan op bij Adri Helfrich: info@helfrichim.nl
Alle informatie over de denksportdag kun je vinden via de volgende links: Denksportdag Rotterdam en die van Tineke: www.facebook.com/events/184918935274191/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.