Grote belangstelling amateurs Tata Steel Chess Tournament

De belangstelling van amateurschakers om deel te nemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2017 is bijzonder groot, zo blijkt uit het aantal aanmeldingen voor de 1.700 beschikbare plekken. De Weekendvierkampen zijn vol. Een beperkt aantal belangstellenden kan zich nog melden voor plaatsing op de reservelijst van de Weekendvierkampen. Voor de Dagvierkampen en de Tienkampen is nog een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament  vindt plaats in Wijk aan Zee van 13 januari tot en met 29 januari 2017.

Aanmelden voor de Dagvierkampen, de Tienkampen en voor de reservelijst van de Weekendvierkampen, kan via de website van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.