LSG wint overtuigend van Apeldoorn

Merijn van Delft

Op de 7-3 overwinning van LSG Intellimagic op MuConsult Apeldoorn valt weinig af te dingen. In het begin was het natuurlijk nog wel spannend, maar halverwege de wedstrijd werd duidelijk dat de Leidenaren de twee matchpunten mee naar huis zouden nemen.

Arthur van de Oudeweetering speelde het begin erg goed, maar teveel tijdsverbruik in combinatie met een paar te voorzichtige zetten deden hem besluiten om het remise-aanbod van Eelke Wiersma te accepteren. Freddie van der Elburg speelde een dubieuze openingsvariant, waarvan hij zich nooit wist te herstellen tegen Jelmer Jens. De stand werd gelijkgetrokken door Sjef Rijnaarts, die geduldig spel tegen Mark van der Werf in de tijdnoodfase beloond zag worden. Tussenstand 1,5-1,5.
Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.