Publiek op bezoek bij schaakgrootmeesters in Haarlem

Schaakliefhebbers toonden vandaag veel belangstelling voor het bezoek van schaakgrootmeesters Anish Giri en Erwin l’Ami en schaakexpert Hans Böhm aan Haarlem. In De Vishal op de Grote Markt werd er druk geschaakt. Want wat is er nou leerzamer dan tegen zo’n sterke opponent achter het bord plaats te nemen?

En zeker ook nuttig als je de komende weken zelf in een van de vele amateurgroepen van het Tata Steel Chess Tournament speelt in Wijk aan Zee. Anish Giri ging met veel plezier met de schaakfans op de foto en deelde de nodige handtekeningen uit. Op woensdag 25 januari spelen Giri, Carlsen, Karjakin en de andere grootmeesters van de Tata Steel Masters de 10e ronde van het Tata Steel Chess Tournament in De Philharmonie in Haarlem.

De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament  vindt plaats in Wijk aan Zee van 13 januari tot en met 29 januari 2017.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.