LSG IntelliMagic blijft strijden voor eerste plek

Tegen Kennemer Combinatie, koploper in de meesterklasse zonder puntenverlies, moest het dan toch gaan gebeuren. Als LSG IntelliMagic een kans(je) wilde behouden op de titel Nederlands kampioen moest er gewonnen worden en dat zou niet makkelijk worden. Niet alleen omdat Kennemer Combinatie gewoon een goed team is, maar ook omdat twee vaste krachten van ons eerste, Jan en Mark, afwezig waren.

Met de afwezigheid van Jan was er ook gelijk een probleem ontstaan. Wie moest nu Loek van Wely gaan verslaan ? Tijdens de bekende voorbespreking van het eerste was het idee ontstaan Casper die kans te gunnen. Casper durfde de uitdaging, spelen op het eerste bord met de zwarte stukken, wel aan. Hij heeft het nu uiteindelijk niet gered tegen Loek, maar ik hoorde aan de bar iemand tegen Loek zeggen “Nu heb je hem nog kunnen verslaan, maar dat zal over niet al te lange tijd waarschijnlijk anders zijn.” Of dat zo gaat zijn zal moeten blijken, maar Casper is zeker een groot talent dat het Loek knap lastig maakte.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.