Schaakvereniging Wassenaar organiseert schaak en dam middagen

SCHAKERS EN DAMMERS OPGELET …

Schaakvereniging Wassenaar en jeugdschaakvereniging Bobby Fischer organiseren wekelijks, op maandag- en vrijdagavond, clubavonden voor leden. Gedurende het hele seizoen wordt er een interne competitie gespeeld en krijgen jeugdleden bij Bobby Fischer begeleiding.

Nu biedt schaakvereniging Wassenaar ook op de dinsdagmiddag gelegenheid aan niet-leden om te schaken. Daarnaast worden dammers ook in staat gesteld om hun sport te beoefenen; er is immers geen damvereniging meer. Op deze manier probeert de schaakvereniging een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk welzijn van inwoners van Wassenaar en omgeving.

De komende twee maanden zal dit initiatief bij wijze van proef worden georganiseerd in het Deylercentrum aan de Hofcampweg. De eerste middag is op dinsdag 11 april vanaf 14 tot 17 uur. Dus alle schakers en dammers, jong en oud, beginners of gevorderden worden uitgenodigd om dan te komen spelen. Ook is het mogelijk om les te krijgen van ervaren spelers. Deelname is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joop Beijersbergen (06-55019162) of Jasper Zijlstra (06-23829269).

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.