4e speelavond Open Rapidkampioenschap van Utrecht

Beste schaker,

Voor de 6e keer op rij organiseert Moira-Domtoren een serie rapidavonden onder de noemer Open Rapidkampioenschap van Utrecht. Aanstaande vrijdag 14 april is de vierde speelavond. Iedereen is welkom om gratis mee te spelen: clubschakers, familie, vrienden, huisschakers etc.

Formule: Het toernooi wordt gespeeld over vijf avonden, met telkens drie rondes per avond. Het speeltempo bedraagt 20 minuten p.p.p.p. In totaal zijn 6 byes mogelijk. Mocht je de eerste avonden gemist hebben, dan start je dus met 3 punten. Natuurlijk zijn er wederom aardige prijsjes te verdienen, zowel per avond als aan het eind van het kampioenschap.

Zie www.moira-domtoren.nl voor alle info.

Ook meedoen? Meld je dan rond 19.30 in de zaal bij de wedstrijdleiding, stuur van tevoren een mailtje naar wedstr@moira-domtoren.nl of stuur vóór 19.45 een sms naar 06-19575054.

Graag tot aanstaande vrijdag of anders tot snel!

Met vriendelijke groet,
Tjerk Hacquebord
SV Moira-Domtoren

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.