ORKA 2017

In de maand juni gaan we bij Ons Genoegen weer van start met het Open Rapid Kampioenschap van Amersfoort!

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi. Per avond zijn er drie rondes van 25 min. p.p. We starten op 8 juni, elke speelavond begint om 20.00 uur in de Martuskerk aan de Copernicusstraat 18 in Amersfoort. 6 juli is de slotavond en dan strijden de beste zes spelers van de ranglijst, met versneld speeltempo, om de ORKA titel. Iedereen kan vijf byes opnemen waarvoor men een half punt krijgt. Deelname is gratis voor iedereen, dus wees van harte welkom.

Aanmelden

Dit kan op de avond zelf als je vóór 19.55 uur aanwezig bent of bel/sms/app vóór 19.55 uur naar 0615148519. Je kunt ook het aanmeldingsformulier invullen of een mail sturen naar vdgroepw@gmail.com.  Tot ziens bij ‘Our Pleasure’!

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.