36e BSV Bennekom jeugdschaaktoernooi op 16 oktober

BENNEKOM – De Bennekomse Schaakvereniging BSV Bennekom organiseert op maandag 16 oktober 2017 het 36e BSV jeugdschaaktoernooi. Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44, 6721 ZM Bennekom. De aanvang is 13.00 uur, zaal open 12.30 uur.

Het Wageningse talent Elmar Roothaan won al twee jaar achtereen jaar het jeugdtoernooi.

Er wordt gespeeld in groepen van acht spelers/speelsters. Indeling in principe op IJSCO- en of jeugdrating. De speeltijd is 15 minuten per persoon per partij. Er zijn vier prijzen per groep te winnen. Het toernooi draait mee in de cyclus IJSCO van de Oostelijke Schaakbond OSBO. Er kan voor het toernooi door jongens en meisjes worden ingeschreven tot en met 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. De prijsuitreiking is om circa 17.15 uur.

Uiterste inschrijfdatum vrijdag 13 oktober 2017 per e-mail jeugdtoernooi@bennekomsesv.nl en daarbij graag de naam, geboortedatum,  club of woonplaats en jeugdrating  vermelden. Contactpersoon: Paul Constant, telefoonnummer: (0318) 41 30 94 Homepage van het toernooi: www.bennekomsesv.nl

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.