BSV Bennekom oudejaarstoernooi vrijdag 29 december

SPEELLOCATIE
Denksportcentrum De Commanderij
Commandeursweg 44
6721 ZM Bennekom

OMSCHRIJVING
Schaakvereniging BSV Bennekom organiseert op vrijdag 29 december 2017 het traditionele Oudejaarstoernooi of te wel het Oliebollentoernooi. Plaats van handeling: Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 te Bennekom. Iedere schaker is welkom. Enige vraag is wie er dit keer ’Oliebol’ van het jaar wordt, want dat het weer spannend en gezellig gaat worden, staat tevoren al wel vast. Aanvang is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Er wordt gespeeld in groepen van zes. De indeling gebeurd op basis van speelsterkte. Per groep zijn er meerdere prijzen in natura. De speeltijd is 15 minuten per persoon per partij. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van BSV Bennekom. Wel graag even tevoren opgeven en liefst uiterlijk op donderdag 28 december 2017. Dit kan per e-mail op het adres: rini.kreeft@planet.nl onder vermelding van naam, woonplaats en speelsterkte (rating).

SPEELDATA(S)
Vrijdag 29 december 2017

INLEGGELD
Geen

PRIJSUITREIKING
Circa 23.30 uur

PRIJZEN
Natura en gesponsord door Glob ‘O’ Planten, een exportbedrijf in bloemen, in Wageningen en Honselaarsdijk.

CONTACTPERSONEN
Naam Telefoon Emailadres
Rini Kreeft 06-51601673 rini.kreeft@planet.nl

SPEELTEMPO
15 minuten per partij en per persoon

WEBSITE
www.bennekomsesv.nl

AANMELD PROCEDURE
Wel graag even tevoren opgeven en liefst uiterlijk op donderdag 28 december 2017. Dit kan per e-mail op het adres: rini.kreeft@planet.nl onder vermelding van naam, woonplaats en speelsterkte (rating).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.