11e editie Karel Kuip toernooi


Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018

Locatie: Denksportcentrum ’t Spaerne,spaarnedamseweg 416 Haarlem
Website: www.hwphaarlem.nl/karelkuip

Schaakclub HWP Haarlem organiseert op vrijdag 25 en 26 voor de elfde keer het Karel Kuip Vierkampentoernooi. Inmiddels hebben zich ruim 60 deelnemers aangemeld, maar er is nog plaats op de deelnemerslijst dus meld je snel aan!

Plaats van handeling is Denksportcentrum ’t Spaerne in Haarlem. Het toernooi start op vrijdag 25 mei om 20.00 uur, waarna op zaterdag de 26e vanaf 9.30 uur en 13.30 de tweede en derde ronde worden gespeeld. Er worden vierkampen geformeerd met spelers van ongeveer gelijke sterkte en de winnaars worden beloond met een geldprijs.

Speeltempo
Alle zetten moeten worden gedaan binnen 90 minuten, maar vanaf zet 1 krijgen de spelers er 10 seconden per zet bij.

Inschrijven en inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 10 en kan voor aanvang worden voldaan. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de toernooiwebsite tot en met donderdag 24 mei of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Als er plaatsen open blijven, is aanmelding aan de speelzaal mogelijk tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de eerste partij.

De uitslagen worden verwerkt voor de KNSB-rating.

Karel Kuip
Het toernooi is vernoemd naar een van de markantste en meeste trouwe HWP’ers uit de clubgeschiedenis en groot voorvechter van de vierkampenformule. Niet voor niets ontvangt de winnaar van de ‘1400’-vierkamp, de vierkamp waar Karel in zou hebben gespeeld, de Karel Kuiptrofee.

Toernooiwebsite
Op de toernooiwebsite is alle informatie te vinden, waaronder de edities uit voorgaande jaren en de deelnemerslijst.

De organisatie hoopt je vrijdag 25 mei te kunnen begroeten.

Aanmelden: Klik hier…

Met vriendelijke groet,
Theo Elstgeest (toernooiorganisatie)
Tel. 06 2844 5588

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.