Robby Kevlishvili prolongeert snelschaaktitel

Zaterdag 13 oktober vond het jaarlijkse snelschaaktoernooi van de Zoetermeesre schaakvereniging Promotie plaats. 30 deelnemers trotseerden de tropische tempaturen (13 oktober!!). Al snel werd duidelijk dat titelverdediger Robby Kevlishvili en Liam Vrolijk de dienst gingen uitmaken. Na hun gelijkspel in ronde 3 ontspon zich een race tussen hen beide. Beide wonnen al hun matches, alleen Liam morste een bordpunt wat hem bij de eindafrekening duur kwam te staan: Robby en Liam haalden 17 matchpunten, maar Robby had een half bordpunt meer waardoor hem de eerste plaats toekwam. Hij won daarmee niet alleen voor de tweede maal op rij de Breugembokaal, maar ook de titel snelschaakkampioen van de Haagse schaakbond.De andere prijswinnaars waren Arie Werksma (3e) en Fred Slingerland (4e).Ratingpijzen waren er voor Carlos Preuter (t/m 1750) en Jeffrey Hofland (t/m 1650).
De volledige eindstand is terug te vinden op de site van SV Promotie.

 

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.