Inschrijving amateurs Tata Steel Chess Tournament 2019 is nu mogelijk (update)

Overzicht van de speelzaal

Sinds vanmorgen is de inschrijving voor amateurs die willen deelnemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2019 geopend. Wat is er voor een fervent schaker nog mooier dan op een steenworp afstand van het strijdtoneel van de wereldtoppers je eigen toernooi te spelen? Dat is een van de elementen die het ‘Wimbledon van het schaken’ zo bijzonder maakt. Niet alleen in Wijk aan Zee, waar in januari zo’n 1.700 schakers van over de hele wereld achter het bord aanschuiven, maar ook elders in Nederland begint de schaakkoorts weer toe te nemen. De grootmeesters van de Tata Steel Masters gaan namelijk ook weer ‘on tour’ en spelen op woensdag 16 januari in Alkmaar en op woensdag 23 januari in Leiden. Het Tata Steel Chess Tournament 2019 vindt plaats in Wijk aan Zee van 12 januari tot en met 27 januari 2019.

Aanmelden voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen kan via de website van het Tata Steel Chess Tournament:www.tatasteelchess.com. Er is een beperkt aantal plaatsen voor amateurspelers. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Noot Redactie: tekst van persbericht is geactualiseerd omdat vandaag (29-10) ingeschreven kan worden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.