Inschrijving NK internet 2018 is geopend

Ik kreeg de volgende uitnodiging van Koos Stolk

Aan de (oud-)leden van KNSB online

Wij sturen je deze mail omdat je in de afgelopen twee jaar deel hebt uitgemaakt van onze online activiteiten. Wij willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan de voorronden van het NK internet 2018 dat volgende week op chess.com wordt georganiseerd.

schaken.nl/nieuws/nk-internet-2018-zaterdag-8-december-geplaatste-spelers.

Dit toernooi bestaat uit vier voorronden en een finaledag op 8 december. Aan de finale doen naast de vier winnaars van de voorronden, twaalf geplaatste spelers mee. Onder de reeds geplaatste spelers de finalisten van 2017 Loek van Wely en Erwin l’Ami. Als je wilt deelnemen aan de voorronden, dan moet je lid worden van de club ‘KNSB’ op chess.com.

Als je nog geen lid bent van club KNSB doorloop dan de volgende procedure:

  1. Je hebt nog geenchess.comaccount:
    Ga naar www.chess.com/club/knsb en kies voor “Meedoen”. Als de beheerder je accepteert, dan ben je lid van de KNSB groep en kun je meedoen aan onze activiteiten.
  1. Je hebt al eenchess.comaccount:
    Log in bij chess.com.

Ga naar ‘Verbinden’, kies Clubs, Zoek ‘KNSB’ en klik op de knop Meedoen.

Wacht tot de beheerder je heeft toegelaten. De links naar de voorronde toernooien zullen we vooraf publiceren, vanaf 1 uur voor aanvang van elk toernooi kun je je registreren door op Meedoen te klikken. De finale van het NK internet is te volgen op chess.com, daarnaast zal Stefan Kuipers  dit evenement verslaan op  www.twitch.tv/schaakbond.

We zien je graag bij een van onze voorronden.

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHAAKBOND

Koos Stolk,

medewerker Competitie en Evenementen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.