Informatie over het Noteboom-toernooi

Het einde van het jaar klopt alweer op de deur. Voor het Noteboom was het een bewogen jaar – na 4 geweldige jaren op een toplocatie, werden we geconfronteerd met een onverwacht einde. De achter ons liggende maanden zijn daarom spannend geweest; vinden we een nieuwe toplocatie, of gaan we een jaartje ‘back to school’? Zoals je inmiddels misschien al gelezen hebt op onze website, denken we geslaagd te zijn in het vinden van een nieuwe toplocatie. Denken we, want we moeten zelf het verbouwingsresultaat nog bekijken in Januari 2019. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat de conferentieruimte van hotel City Resort, in hartje Leiden pal naast het Centraal Station, een geweldige opvolger is van Corpus. Het gebouw heeft tevens een parkeergarage.

Wij als organiatoren zijn er in elk geval klaar voor. Doe je weer mee komend jaar? We zouden het erg leuk vinden. Het concept is niet veranderd t.o.v. vorig jaar. Je kunt op 3 nivo’s strijden in open groepen A / B / C, en het wat rustiger aan doen in vierkampen (mits je de seniore leeftijd van >20 bereikt hebt). Voor de hotelzoekers onder jullie kan de actie die we hebben met IBIS Leiden mogelijk interessant zijn. Meer informatie vind je zoals altijd op onze website, www.lsg-leiden.nl/noteboom

Rest ons je voor nu hele fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig alsmede sportief succesvol schaakjaar in 2019 te wensen!

Namens de gehele organisatie, Rudy van Wessel & Chris de Weert

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.