Zondag – dag 1: We zijn gestart!

Het NJSK is van start gegaan! Hoe krijg je het gemakkelijkst alle deelnemers op de gezamenlijke groepsfoto? En doe je dat binnen of buiten? Dit jaar werd daarvoor het  moment genomen tussen het einde van de registratie en het begin van de eerste ronde. Een verstandige beslissing: iedereen is er en toch voornamelijk alleen maar bezig met het doden van de tijd tot het echte werk begint. De medewerking van de jeugd was zelfs zo groot dat fotograaf Harry Gielen hen wist te verleiden tot het poseren voor een foto per deelnemerscategorie. Deze prachtige foto’s zijn te bekijken in de eerste rondeverslagen van elke categorie apart. Een mooie manier de gezichten op een rij te hebben van de concurrenten van ieders favoriet.

 

 

Lees verder op de toernooisite

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.