Zondag 19 mei: 3e JP’s kroegloper Hoorn

Komende zondag 19 mei vindt voor de 3e keer JP’s Kroegloper Hoorn plaats. Het toernooi wordt georganiseerd door Caïssa-Eenhoorn in samenwerking met Café JP Coen.

Ondertussen staan er al 46 teams op de deelnemerslijst waaronder het team GM Benjamin Bok en GM Lucas van Foreest. Daarnaast doen er ook verschillende andere titelhouders mee, en is er een breed deelnemersveld.

 

Zondag wordt er gestart in Cafe JP Coen. JP Coen (Veemarkt 17, 1621 JA Hoorn) is vlakbij station Hoorn. Daar is de inschrijving tussen 09:30-10:15 uur is. Inleg is 15 euro per team.

Na de opening gaan de tweetallen op pad naar verschillende kroegen/cafés in de binnenstad van Hoorn, om een 7 ronden durend na-ijlend Zwitsers toernooi te spelen (20 min. p.p.p.p.).  Er wordt gewerkt met het bekende programma Chessreporter. Hiermee kun je gemakkelijk zien waar je de volgende ronde speelt, tegen wie je speelt, en kun je de uitslag mee doorgeven.

Na ronde 7 komen alle teams weer terug bij JP Coen waar rond 18:30 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden.  Voor het winnende team is er een prijs beschikbaar van 400 euro. Naast een tweede (200 euro) en derde prijs (100 euro) zijn er ook verschillende rating- en geluksprijzen te winnen. Na de prijsuitreiking is er bij JP Coen de mogelijkheid voor een maaltijd voor een mooie prijs en een borrel.

Het belooft een leuke en vooral gezellige dag te worden. Meedoen? Dat kan nog steeds! Zoek daarvoor een teamgenoot en schrijf je in.

Op de website www.kroegloperhoorn.nl staat de voorlopige deelnemerslijst, en kan men zich aanmelden. Bij vragen, mail de organisatie: info@kroegloperhoorn.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.