Nikolic en Sandipan winnen in Leiden

Zondagochtend 21 juli, om 11 uur de laatste ronde en dat bleek voor sommige schakers toch echt te vroeg. Enfin, het grootste deel was wel op tijd en ging nog even de strijd aan. De zondag in het derde juli-weekeinde is bij ons een slotdag met – reeds jarenlang – de boekenstand van De Beste Zet met Erika Sziva.
Dit keer met een vergrote boekenstand, want er was nu ruimte genoeg in de bar.

Sandipan Chanda (ik zag in het verslag uit India dat men hem zo noemde, dus moet dit correct zijn) was gisteren al winnaar van de Open groep en vandaag met een snelle remise in 14 zetten (regel bij ons is minimaal 13) van Nikolic vs Van der Wiel was ook de Leiderdorper een alleen winnaar van de kroongroep. U ziet beide regioheren voorafgaande aan hun partij al behoorlijk lachen. GM John van der Wiel zal vandaag een explicatie geven met de twee winnaars Nikolic en Sandipan om 16:00 uur. Dit geeft ons de ruimte om de enveloppen te vullen voor de prijsuitreiking van ca. 17:15 uur.

Daarna met het mes op tafel.. maar dan voor de happen en het drinken na de prijsuitreiking. Samen met veel genodigden, hoofd- en (co)sponsors, pers en de organisatie met partners. Uitgebreider verslag zult u vermoedelijk vanavond laat of morgen pas kunnen zien! Dank aan allen voor 13 mooie toernooien! Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.