Judit Polgár nodigt 20.000 kinderen van over de hele wereld uit (vertaling via Google)

Judit Polgár bereidt nog een Guinness-record voor en nodigt 20.000 kinderen van over de hele wereld uit om wereldrecordhouder te worden. “We roepen jou, koninginnen en ridders om schaakgeschiedenis te maken”. Judit Polgár bereidt zich voor op een Guinness-recordpoging die duizenden kinderen over continenten met elkaar zal verbinden. De internationale grootmeester en tweevoudig Olympisch kampioen schaken organiseert een schaaktoernooi met chesskid.com , ‘s werelds bekendste schaakwebsite voor kinderen.
Het doel is om minimaal 20.000 kinderen uit te dagen om gezamenlijk wereldrecordhouder te worden, waardoor het het grootste online schaaktoernooi aller tijden is. De recordpoging begint op 1 september en de finale wordt gehouden op 19 oktober, waarbij de winnaars de kans krijgen om getraind te worden door Judit Polgár. Elke deelnemer ontvangt een online Guinness World Records-certificaat voor zijn betrokkenheid.
“We kijken uit naar de toepassing van jonge koninginnen en ridders om hun strijd over continenten te voeren en schaakgeschiedenis te maken. De recordpoging laat zien hoe gemakkelijk schaken mensen kan verbinden. Iedereen van overal ter wereld kan deelnemen aan het toernooi, dat dankzij een gecombineerde inspanning kan deelnemen aan het Guinness Book of Records. Het zal een geweldige ervaring zijn voor de deelnemers om deel uit te maken van zo’n wereldwijd succes, “  zei Judit Polgár, de meest succesvolle vrouwelijke schaker aller tijden, die in het Guinness Book of Records heeft gestaan ​​voor het leiden van de wereldranglijst voor vrouwen voor de langste tijd, een kwart eeuw.

Het evenement zal tot en met 5 oktober elke dag vier kwalificaties bevatten in vier tijdzones, met nog eens vier kwalificatietoernooien die op 12 oktober worden aangekondigd op het Global Chess Festival 2019 . Hieruit kunnen spelers ook deelnemen aan de finales van 19 oktober. De finale kan worden genoten op de chesskid.com- uitzending van Judit Polgár met haar professionele analyse.Om deel te nemen aan de competitie, moet je lid worden van de CK Polgar World Record Club via chesskid.com hier .


Judit Polgar en het Team van het Global Chess Festival

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.