OKU wordt verplaatst wegens Corona

Beste schaker,

Je hebt je ingeschreven voor het OKU 2020. Dit toernooi stond voor 5 t/m 7 juni 2020 gepland. Met de huidige situatie rondom Corona is de kans echter heel klein dat we dan een OKU kunnen organiseren zoals we dat gewend zijn.

We gaan voor een OKU 2020 in het najaar, en dan in het tijdslot eind augustus – medio oktober. Welk weekend het precies wordt, hangt af van de beschikbaarheid van de beoogde speelzaal. Dit omdat Berenschot, onze hoofdsponsor en gastheer, dit najaar gaat verhuizen naar een nieuw pand. Zij kijken met ons naar een geschikt weekend en komen daar zo snel mogelijk op terug.

Zodra dit duidelijk is, zullen wij je persoonlijk informeren. Je kunt je dan desgewenst opnieuw inschrijven, de huidige deelnemerslijst komt te vervallen. Voor alle duidelijkheid: ook bij een OKU 2020 in het najaar volgen wij de adviezen van de rijksoverheid, het RIVM en de KNSB. Wij zullen het OKU 2020 alleen organiseren als dat op een verantwoorde manier kan.

We vinden het jammer dat we het OKU 2020 niet in het vertrouwde juniweekend kunnen organiseren, maar kijken vooruit naar een fraai OKU in een nieuwe speelzaal, ergens dit najaar. En we hopen dat je er dan bij bent!

Met vriendelijke groet namens de OKU-organisatie,

Jan Jaap Janse

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.