Vrij 29 mei: bijzondere, zwitserse KiNG Keres #10

Vrij 29 mei: bijzondere, zwitserse KiNG Keres #10

Nadat de laatste fysieke clubavonden begin maart zijn geweest, zijn KiNG en Paul Keres op 19 maart samen begonnen met een online snelschaakavond: KiNG Keres op Lichess. Eerst op donderdag, later verplaatst naar de vrijdag.

Ondertussen zijn we aanbeland bij de 10e editie van aanstaande vrijdag 29 mei. Met deze tiende keer vonden we het tijd voor een bijzondere editie: Komende vrijdag zullen we niet het hectische Arena format spelen, maar twee Zwitserse toernooien van 15 rondes, zoals gebruikelijk met het bedenktijd van 3+0 en 1+0! Rondes pauzeren en later instappen is gewoon mogelijk.

 

Aanmelden voor de toernooien kan via onderstaande links. Je wordt dan gevraagd om lid te worden van het team KiNG Keres. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de opgave met mat in één goed invullen.

 

KiNG Keres Blitz om 20.00 uur

KiNG Keres Bullet om 21.45 uur

 

Niemand minder dan schaakcoach David van Kerkhof vergezelt voorzitter Biemans op vrijdagavond om live commentaar te geven bij de twee toernooien. We verwachten diepgaande gesprekken, scherpe discussies en veel kroegpraat. Doe dus mee en schakel in om 20.00 uur op SG KiNG TV op Twitch!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.