3e ChessQueens online Meisjestoernooi

Aanstaande zondag zal het 3e ChessQueens Meisjestoernooi online gehouden worden. We hebben twee toernooien, namelijk een toernooi om 10.00 uur voor meiden tot en met 12 jaar en een toernooi om 15.00 uur voor meiden tot en met 18 jaar. Bij beide toernooien zal het speeltempo 5 minuten + 5 seconden per zet zijn.

Het toernooi wordt georganiseerd door stichting ChessQueens en bij beide toernooien zijn gegarandeerd drie geldprijzen. Er is geen inschrijfgeld dat naar de ChessQueens overgemaakt hoeft te worden. Alleen als je meedoet aan het toernooi tot en met 12 jaar zijn er kosten voor een lidmaatschap bij ChessKid.

Hieronder vind je meer informatie over het aanmelden voor het toernooi. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met op ons via het contactformulier  of mail naar info@chessqueens.nl.

Aanmelden toernooi meiden tot en met 12 jaar (10.00 uur via ChessKid)

Via Schaakmatties kun je een account aanmaken voor ChessKid. Let op: de kosten hiervoor zijn € 7,50. Hiermee sluit je direct een lidmaatschap voor één jaar af, waardoor je aan allerlei toernooien mee kunt doen en gebruik kunt maken van oefeningen op ChessKid. Mocht je al een account hebben voor ChessKid, dan kun je deze stap uiteraard overslaan. Binnen ChessKid hebben wij de club “ChessQueens” aangemaakt. Zorg dat je via onze website je inschrijft voor het toernooi en wij zullen zorgen dat je lid wordt van de club “ChessQueens”.

Vind je het leuk om ook aan het toernooi voor meiden tot en met 18 jaar mee te doen? Dat kan! Zorg dan dat je de stappen hieronder ook doorloopt. Mocht het je lukken om bij beide toernooien in de prijzen te vallen, dan zal alleen de hoogste prijs uitgereikt worden.

Aanmelden toernooi meiden tot en met 18 jaar (15.00 uur via Chess.com)

Via Chess.com kun je een account aanmaken door te klikken op ‘Registreer’ of ‘Speel nu’. Zodra je ingelogd bent, kun je lid worden van de “ChessQueens Club” via deze link. Meer informatie op onze site.

Speel je mee? Tot dan!

(Let op: vals spelen op wat voor manier dan ook is niet toegestaan.)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.