“Geen tinten grijs” door Theo Mooijman

Dagelijks bezoek ik een klein aantal websites. Om kennis te nemen van de weersvoorspelling in mijn woonplaats, van de televisie programma’s die ITV3, Channel 5, Drama TV en Yesterday TV die avond gaan uitzenden en van het complete voetbalprogramma van de dag.  Daarnaast bezoek ik dagelijks “Schaaksite”.  Het is dankzij deze site dat ik op de hoogte werd gebracht van het onzalige plan van de KNSB om, als bezuinigingsoperatie, het Schaakmagazine op te heffen. Lees de hele column in PDF.

Deze, en andere columnisten van SV Promotie, schreven samen meer dan 1000 columns. U leest ze op onze site.

1 Reactie

  1. Avatar
    Frits Fritschy 15 november 2020

    Het moet mij ook van het hart dat de Schaakbond nog steeds denkt dat de jeugd massaal aan de clubs of aan de bond gebonden kan worden. Er is onder de jeugd nog steeds heel veel belangstelling om te leren schaken. Maar dat is het dan gelijk ook. Er zijn zoveel ingewikkelde, uitdagende ‘games’ te spelen, daar kan het schaken het nooit meer van winnen.

    Juist. De jeugd blijft toch niet schaken, dus het heeft geen zin daar tijd en geld in te steken. Waar gaan dan in de toekomst de nieuwe leden (grijs dan wel zwart) vandaan komen? Komen die massaal af op het prachtige bondsblad?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.