Kwalificaties NK’s jeugd dit jaar allemaal online

Vanwege de coronamaatregelen zullen alle landelijke jeugdkampioenschappen tot aan de zomer uitsluitend online plaatsvinden. De NJK’s vinden zoveel mogelijk op hun oorspronkelijke data plaats. Alleen het NK E is verplaatst van begin april naar 8-9 mei om ruimte te maken voor regionale kwalificaties.
Ook de regionale kwalificaties vinden allemaal online plaats. De kwalificaties zijn zowel voor de online editie als een eventuele uitgestelde fysieke editie in het najaar 2021. Vooralsnog staan daar het NK E (11-12 september) en het NK ABC (8-13 augustus of 3-9 januari 2022) gepland.
Zie voor de data de toernooikalender.

De landelijke kwalificaties voor het NK Jeugd ABC zijn gepland op op 3, 10 en 17 april 2021.
Het NJSK ABC Online vindt plaats in het weekend van 1 en 2 mei 2021. De online kwalificaties van april gelden zowel voor de online als de fysieke editie.

Lees verder: www.schaken.nl/nieuws/kwalificaties-nks-jeugd-dit-jaar-allemaal-online

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.