OKU 2022: maximum aantal deelnemers bereikt, reservelijst geopend

De inschrijving voor het Open Kampioenschap van Utrecht (27 – 29 mei) gaat erg hard. We hanteren een maximum van 200 spelers, en dit aantal is of wordt vandaag bereikt.

Daarom hebben we een reservelijst ingesteld. Spelers die zich inschrijven als er al 200 inschrijvingen zijn, komen op een reservelijst. De ervaring leert dat er altijd spelers zijn die zich terugtrekken, dus een hoge plek op de reservelijst geeft een goede kans op deelname. Uiteraard hoeft er pas betaald te worden als je ook daadwerkelijk mee kan doen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Sowieso is het een goed idee om langs te komen. We verwachten heel wat spektakel, met een aantal sterke grootmeesters en ambitieuze jeugdspelers aan de top van de inschrijflijst. Naast het OKU wordt ook de finale van de Utrechtse Meesters en van de SGS-beker gespeeld. Op vrijdagmiddag vindt een event voor de lokale jeugd plaats, op zaterdag en zondag zijn er boekenstalletjes.

Hugo ten Hertog, winnaar 2019

Dus hopelijk tot eind mei in Utrecht!

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.