AMEVO Apeldoorn kampioen na rollercoaster

Eindelijk was het zover. De klus kon definitief worden geklaard in de uitwedstrijd tegen HWP Sas van Gent. Op de valreep nog een pittige uitdaging, zowel schaaktechnisch als logistiek. Wijselijk zakte het merendeel van het team op vrijdag al af naar het zuiden.

Na een prettige kennismaking met de Sas van Gentse horeca was ons team al snel compleet. Een mooie verrassing was dat we werden gesteund door enkele fanatieke uitsupporters, die dit historische moment van dichtbij wilden meemaken. Toen de laatste bananen waren verdeeld, kon de strijd losbarsten.

Lees verder…

1 Reactie

  1. Avatar
    Caesar64 28 mei 2022

    Allereerst gefeliciteerd Apeldoorn! Gelukkig speelt Sas van Gent al jaren niet meer in de 1e klasse zodat ons een verre uitwedstrijd bespaard blijft maar in het verleden gingen we wel eend vantevoren naar Domburg en Gent is natuurlijk geweldig maar Sas van Gent zelf: is dat echt aanbevelenswaardig?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.