Lars Ootes winnaar Utrechtse Meesters 2020-2022

Zoals de lezer bekend zal zijn werden de wreed door het virus onderbroken Utrechtse Meesters na meer dan twee jaar uitgespeeld tijdens het OKU van Hemelvaartsdag. Een jaar eerder had toernooidirecteur Evert Rademakers al bij de FIDE gevraagd of er dispensatie mogelijk was als het toernooi langer dan de toegestane 90 dagen zou duren. Niet alleen werd dit verzoek ingewilligd, tevens verdween het bewuste artikel uit het FIDE-reglement. De volmaakte redenering hierachter was dat geen enkel toernooi vrijwillig gerekt wordt.

Deze belemmering mocht dan definitief weggenomen zijn, voor een gedroomde hervatting zaten nog meer praktische bezwaren potentieel in de weg…
lees meer

1 Reactie

 1. Avatar
  LDBoutens 14 juni 2022

  Ha Bert,

  Wat een leuk artikel en wat leuk om te lezen dat je Schaaksite hebt weten te vinden! Of betreft het een ordinair gevalletje ‘jatten van een clubverenigingssite?’. Enfin wat doet het er ook toe.

  Ja dat gedoe met dat klok kijken van jouw clubgenoot was natuurlijk wel apart. Wellicht toch enige verzachtende omstandigheden naast 2 jaar geen competitie, zoals daar zijn; vergeten wat prikjes bij de GGD te halen of teveel gedweep met die malle jongen van FvD?! Enfin, we zullen het nooit weten en da’s maar goed ook!

   

  Moedig voorwaarts daar aan jouw kant van 030! Doe ik dat gemakshalve aan mijn kant van 030 ook maar. 🙂

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.