Zondag 2 oktober snelschaakmatch Lai-Smeets, 30 oktober Roebers-Van den Doel

Het heeft door corona een paar jaar stilgelegen, maar op zondag 2 oktober a.s. speelt Amsterdams sterkste snelschaker Hing Ting Lai zijn jaarlijkse snelschaakmatch tegen een nationale topper. Ditmaal heeft de organisatie niemand minder dan GM Jan Smeets weten te strikken. Hun snelschaakratings liggen dicht bij elkaar (2586 voor Jan en 2571 voor Hing Ting), dus het belooft een interessante match te worden.
De traditionele side match wordt gespeeld op zondag 30 oktober. In deze match hebben we voor het eerst een echte grootmeester: Erik van den Doel. Hij gaat het opnemen tegen aanstormend talent en local hero Eline Roebers. Op papier is Erik zwaar favoriet, maar Eline wordt met de dag sterker en ze is voor de duvel niet bang. Gaat ze voor een verrassing zorgen? Spektakel in ieder geval gegarandeerd!

Beide matches worden gespeeld vanaf 13.00 uur in Café De Laurierboom, Laurierstraat 76, hartje Jordaan. Op het programma staan 30 partijen van 3 minuten + 2 seconden increment per zet. Publiek van harte welkom, komt dat zien!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.