Valse start AMEVO Apeldoorn

Voor het eerst mag AMEVO Apeldoorn als regerend landskampioen aan het seizoen beginnen. Een hele eer, maar dit seizoen begint iedereen gewoon weer op nul. Helaas voor ons, staan we daar na de eerste ronde nog steeds op. De boosdoener? Charlois Europoort, vorig jaar één van onze grootste concurrenten voor de titel. Toen wisten we in ronde 8 de vorentscheidung in ons voordeel te beslissen. Vandaag namen zij hun sportieve wraak.

Vorige week was er al één wedstrijd vooruit gespeeld: Merijn van Delft, nu actief als coach het WK Jeugd in Batumi, verloor van Julian van Overdam. Nadat de dames waren geruild, hield Julian compensatie voor de geofferde pion. Na wat tactische missers van Merijn was de partij snel beslist. Complimenten aan Paul Keres voor een leuk weekend en de mogelijkheid om de partij daar vooruit te spelen!

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.