AMEVO Apeldoorn herpakt zich

Na de nederlaag tegen Charlois Europoort kregen we met AMEVO Apeldoorn snel de kans om de valse start te herstellen. Paul Keres gaat net als wij met een team naar de European Club Cup, dat samenvalt met de tweede ronde van de KNSB. Daarom werd besloten om de hele wedstrijd naar zaterdag 24 september te verplaatsen.

Net als tegen Charlois Europoort speelde Merijn van Delft zijn wedstrijd vooruit. Hij is momenteel nog steeds aan het coachen bij het WK Kadetten in Batumi dat deze week eindigt. De wedstrijd werd bij Paul Keres gespeeld in de schaduw van de match Max Warmerdam – Hugo ten Hertog, waar beide spelers het in klassiek schaak, Fischer random en blitz tegen elkaar opnamen. Merijn speelde een goede partij tegen Jan Breukelman en kreeg met het loperpaar groot tot winnend voordeel in een dame-loos middenspel. Helaas miste Merijn een paar goede kansen en uiteindelijk wist Jan de schade te beperken met remise als eindresultaat.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.