schaakstukje

Broodje aap.

 

Ik ben eruit. Nam ik het in mijn vorige stukje nog op voor Hans Niemann, nu moet ook ik ernstig twijfelen aan zijn integriteit. Dat komt door een tv-fragment dat ik gister zag. Hierbij speelde een aap het spelletje Pong (eerste computerspelletje waarbij een balletje door een staafje teruggekaatst moet worden). De aap speelde met een hersenimplantaat en miste niet een keer. Puur op hersenkracht met dank aan visionair Elon Musk.

Ik zou bij het eerstvolgende schaaktoernooi Hansje maar eens over zijn bol aaien.

Die krullen zitten er niet voor niks!

 

Julius

Over juliusbosma

Architect. Ontwerper van schaakmeubels- en puzzels. Tekenaar van schaakportretten. Schrijver van schaakstukjes- en verhalen. Matig schaker, groot liefhebber.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.