Vriendschappelijke Meesterklasse’strijd’ eindigt in 10-0. Iedereen blij!?

Ronde 3 van de Meesterklasse, met KC 1 – Apeldoorn 1 op het menu. De laatste jaren waren het altijd spannende wedstrijden, zie de verslagen van 2019 en 2021, ditmaal leek er een soort vriendschappelijke loomheid over de spelers en teamleiders heen te hangen.

Het begon al met het vooruitspelen. Kersverse IM Eline werd weer eens ergens naar toe uitgezonden (sorry, ik hou het na het WK Jeugd, EK Vrouwenjeugd, Olympiade, EK landen, European Club Cup van de laatste maanden niet meer bij waar onze heldin nu weer uithangt) en zou zaterdag 29 oktober in Apeldoorn vast het spits afbijten. Haar beoogde tegenstander werd echter geveld door Corona – ja, de ziekte komt bij alle zoogdieren langs: van vleermuizen naar mensen en tegenwoordig worden zelfs vervaarlijk brullende beren geveld. Ik speelde de avond voor het vooruitspelen echter in de NHSB-competitie – tegenwoordig meer mijn niveau – dus Apeldoorn-teamleider Nico Zwirs nam mijn taak als KC-teamleider even waar door direct met Eline alles te regelen 😊 Niets vijandigheid, dat kan allemaal gewoon in de Meesterklasse tegenwoordig. Ze gingen in mijn afwezigheid nog lekker even met zijn tweeën voorbereiden op inval-vooruitspeler Stefan Kuipers en bedachten dat ze Stefan wel konden verrassen met het Frans.

Lees het verslag van Pieter Roggeveen verder op kennemercombinatie.nl/2022/11/06/vriendschappelijke-meesterklassestrijd-eindigt-in-20-0-iedereen-blij/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.