Speelschema NK bekend

Het speelschema van het NK is bekend. Om de wat abstracte kost van de schaakbond: I=A-E, J=B-F gevolgd door M=I-L in de halve finale, inzichtelijk te maken hebben we er een bracketschemaatje van gemaakt. De indeling Ernst – Van Foreest is een schitterend Gronings affiche, jammer dat er maar een door kan. Het NK kan straks natuurlijk gevolgd worden via een livestream, en wij zullen vanuit Groningen ook verslag doen via onze site.

Veel leuker nog is het om naast de NK-borden zelf je partijtjes te spelen, en dat kan. Schrijf je in via de site voor het toernooi, een vierkamp voor Kerst, of het compacttoernooi van 26-30, en mis niets van het NK!

Voor studenten organiseren we een eigen NK Studenten op 27 en 28 december.

Durfals kunnen hun zwemkleding uit de kast halen voor het NK Onderwaterschaken op 29 december.

2 Reacties

  1. Avatar
    sake jan de boer 03 december 2022

    Bijzonder merkwaardig: alle toernooien worden genoemd maar niets over het vrouwen NK, ook niet op de toernooisite. Of gaat dat niet door?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.