Jeugdjournaal besteedt aandacht aan Tata Steel kindersimultaan

Door corona kwam het er twee jaar niet van, maar inmiddels is de kindersimultaan tijdens het Tata Steel schaaktoernooi weer terug. Die vond plaats op woensdagmiddag 18 januari in de foyer van het Telstar stadion waar ook de traditionele voetbalwedstrijd tussen schakers en Telstar plaatsvond.

(klik op afbeelding om de uitzending af te spelen)

In dit fragment van de uitzending van het jeugdjournaal zie je de reportage over de Tata Steel schaaksimultaan.

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.